Piza napoletana

4.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 9hod.
2 doses

Suroviny

  • água
    450 g
  • fermento de padeiro fresco
    3 g
  • farinha tipo 00 mais q.b. p/ polvilhar
    360 g
    360 g farinha tipo 65
  • sal
    8 g
  • sumo de limão
    30 g
  • tomate em pedaços
    220 g
  • queijo mozarela de búfala bem escorrido, cortado em fatias
    200 g
  • Azeite extra virgem q.b. p/ regar
  • Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 41.9 g
Kalorie 4136.2 kJ / 988.6 kcal
Tuk 28.7 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 13.2 g
Sacharidy 146.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...