Zařízení & příslušenství
肉酱杏鲍菇丝
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
杏鲍菇 选择能放入进料口宽度的500 克
-
洋葱30 克
-
蒜头2 瓣
-
油10 克
-
猪肉肉糜100 克
-
生抽10 克
-
老抽2 - 3 克
-
蚝油5 克
-
料酒5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
水200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
69 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
345.2 kJ /
82.5 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
15.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 recepty/-ů
Čína
Čína