Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di carote, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio vegetale
- 150 g di cipolle, tagliate in otto spicchi
- 250 g di funghi champignon, tagliati in quarti o in otto parti
- 200 g di mezza panna, per salse
- 950 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino polvere di semi di carvi (volitelně)
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 800 g di patate, a pasta gialla densa a cubetti (1 cm)
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 3 cipollotti, tagliati ad anelli sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1687 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 696 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Biscotti milanesini
3 Std.
Gamberi in agrodolce
40min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Manzo alla Stroganoff
45min
Tortini alle verdure
55 Min
Crostini con funghi e Fontina
35min
Burro alle erbe aromatiche
5min
Maccheroni dell'alpigiano
45min