Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di carote, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio vegetale
- 150 g di cipolle, tagliate in otto spicchi
- 250 g di funghi champignon, tagliati in quarti o in otto parti
- 200 g di mezza panna, per salse
- 950 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino polvere di semi di carvi (volitelně)
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 800 g di patate, a pasta gialla densa a cubetti (1 cm)
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 3 cipollotti, tagliati ad anelli sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1687 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 696 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta ticinese
45 min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1 Std. 15 Min
Curry di zucca
30 min
Dahl di lenticchie con spinaci
35min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10min
One-pot pasta alla greca
30 min
Tartare di uova
35min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 min
Torta salata alle verdure
1h
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1h 5min