Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 250 g di indivia belga
- 20 g di burro
- 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
- 900 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2299 kJ / 549 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Risotto alla zucca
35 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Riso alle verdure
55 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35 Min
Muffin con carote e noci
45 Min
Insalata di couscous
50 Min
Riso casimiro
45 Min
Risotto salame e piselli
30 Min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min