Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 250 g di indivia belga
- 20 g di burro
- 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
- 900 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2299 kJ / 549 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45min
Frittata senza uova
Žádné hodnocení
Fleischkäse impanato con risotto alle carote
40min
Zuppa fredda al cocco e avocado
10min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30min
Risotto alla parmigiana
30min
Biscotti milanesini
3h
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1 Std. 5 Min