Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di porro a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 570 g di acqua
- 180 g di formaggio fresco spalmabile, passaggio doppia panna
- 1 cucchiaino di sale marino, e qualcosa in più per condire
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato, e qualcosa in più per condire
- 500 g patate novelle, tagliate a metà
- 600 g di filetti di salmone, freschi, senza pelle (pezzo intero, qualità sushi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2550 kJ / 609 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Tarte flambé con pancetta
40 Min
Cubetti di frittata con broccoli
Žádné hodnocení
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1 Std. 15 Min
Torta di mele con crumble (TM6)
2 godz. 30 min
One-pot pasta alla greca
30 min
Manzo alla borgognona
2 Std.
Asparagi con salsa tartara al quark
50min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 min
Polenta ticinese
45 Min