Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di porro a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 570 g di acqua
- 180 g di formaggio fresco spalmabile, passaggio doppia panna
- 1 cucchiaino di sale marino, e qualcosa in più per condire
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato, e qualcosa in più per condire
- 500 g patate novelle, tagliate a metà
- 600 g di filetti di salmone, freschi, senza pelle (pezzo intero, qualità sushi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2550 kJ / 609 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Tartare di uova
35min
Verdure saltate
10min
Petto di pollo al Metaxa
1h
Focaccia con pomodori ciliegino
2j
Asparagi con salsa tartara al quark
50min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min
Pollo con asparagi e riso
45min
Gamberi al curry
35min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Purè di patate nature
55min