Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di porro a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 570 g di acqua
- 180 g di formaggio fresco spalmabile, passaggio doppia panna
- 1 cucchiaino di sale marino, e qualcosa in più per condire
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato, e qualcosa in più per condire
- 500 g patate novelle, tagliate a metà
- 600 g di filetti di salmone, freschi, senza pelle (pezzo intero, qualità sushi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2550 kJ / 609 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Cornetti con carne macinata
30min
Stufato di maiale alla greca
Žádné hodnocení
Knöpfli
50min
Spezzatino alla zurighese
50min
Purea di mele per la dispensa
Žádné hodnocení
Treccia bernese
1h 45min