Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried basil
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g pitted green olives
- 60 g sun-dried tomatoes, preserved in oil, drained
- 30 g anchovy fillets, in oil, drained
- 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
- 80 g red wine
- 150 g brown onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g raisins
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1934.8 kJ / 462.4 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 659.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Apple Buckle Cake (TM5)
2 Std.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Eastern European Brunch
1h 30min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Spanakopita
2h 10min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min