Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 duck breasts, skin on (300-350 g total)
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 2 cloves
- 1 tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 slices white bread, crusts removed (approx. 40 g)
- 100 g milk
- 12 slices streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole
- 600 g pork shoulder, boneless, diced
- 1 garlic clove, large
- 75 g shallots, halved
- 200 g chicken livers
- 2 Tbsp ruby port
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g pistachio nuts, unsalted, roughly chopped
- 75 g dried cranberries
- boiling water, for baking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1503 kJ / 361 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 754 mg
Alternativní recepty
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Beetroot Gravadlax
48sa 20 dk
Bordelaise Sauce
55 Min
Beurre Blanc
20 min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 Std. 40 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min