Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 duck breasts, skin on (300-350 g total)
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 2 cloves
- 1 tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 slices white bread, crusts removed (approx. 40 g)
- 100 g milk
- 12 slices streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole
- 600 g pork shoulder, boneless, diced
- 1 garlic clove, large
- 75 g shallots, halved
- 200 g chicken livers
- 2 Tbsp ruby port
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g pistachio nuts, unsalted, roughly chopped
- 75 g dried cranberries
- boiling water, for baking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1503 kJ / 361 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 754 mg
Alternativní recepty
Onion Soup
1 Std.
Salmon Fishcakes
1 Std. 50 Min
Raised Game Pie
24sa
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min
Tartare Sauce
10 Min
Summer Pudding
8h 30min
Bordelaise Sauce
55min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Chicken Liver Parfait
2小时 40 分钟
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min