
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Milch
- 60 g Butter weich, in Stücken
- 60 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g frische Hefe zerbröselt
- 3 Eigelb
- 1 gestr. TL Salz
-
Öl zum Ausbacken
nebo Butterschmalz zum Ausbacken -
200
g Aprikosenkonfitüre zum Füllen
(volitelně)
nebo 200 g Wild-Preiselbeeren zum Füllen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 284 kcal / 1187 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 251 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1 godz. 10 min
Eisenbahner
2 godz. 30 min
Nuss-Striezel
2 godz. 10 min
Kaffeekrapferl
2 godz.
Zwetschgenknödel
1 godz. 10 min
Germstrudel mit Walnussfüllung
2 godz. 30 min
Schoko-Vanille-Rolle
3 godz.
Lungauer Topfentascherl
2 godz. 30 min
Milchrahmstrudel
1 godz. 55 min
Nutella-Schnitte
2 godz.
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 min
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2 godz.