Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Milch
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 60 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g frische Hefe, zerbröselt
- 3 Eigelb
- 1 gestr. TL Salz
-
Öl zum Ausbacken
nebo Butterschmalz zum Ausbacken -
200
g Aprikosenkonfitüre zum Füllen
(volitelně)
nebo 200 g Wild-Preiselbeeren zum Füllen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 251 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karotten-Pastinaken-Suppe; Krautrouladen mit Erdäpfeln und Weißweinsauce
1h 45min
Osterpinze
2 Std. 30 Min
Nusspotize
2 Std. 20 Min
Blüten-Beeren-Torte
1h 30min
Fleisch-Spießchen
55min
Hirschrücken mit Kakaokruste und Schokoladen-Orangen-Butter
1h
Rumschnitten
50 Min
Eclairs mit Karamellcreme
4 godz.
Purbacher Bohnenstrudel
45min
Fleischstrudel für Suppe
40min
Windringerl
3h
Karfiolsuppe mit Polenta
25 Min