Salzburger Bauernkrapfen

Salzburger Bauernkrapfen

4.3 15 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
10 Stück

Suroviny

  • Weizenmehl Type 550
    500 g
  • Milch
    200 g
  • Butter weich, in Stücken
    60 g
  • Zucker
    60 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 TL
  • frische Hefe zerbröselt
    30 g
  • Eigelb
    3
  • Salz
    1 gestr. TL
  • Öl zum Ausbacken
    Butterschmalz, zum Ausbacken
  • Aprikosenkonfitüre (volitelně) zum Füllen
    200 g
    200 g Wild-Preiselbeeren, zum Füllen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 251 mg
Protein 9 g
Kalorie 1187 kJ / 284 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...