Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Zucker
- 1 EL Zimt, gemahlen
- 420 g Weizenmehl, glatt
- 210 g Butter, kalt, in Stücken
- 3 Eidotter, kalt
- 50 g Milch, kalt
- 50 g Weißwein, kalt
- 1 Prise Salz
- 1 l Frittieröl
- Schlagobers zum Servieren (volitelně)
- Ribiselmarmelade zum Servieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 701 kJ / 168 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40min
Osternest aus Germteig
2h
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Linzerkipferl
1h 50 min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Salzstangerl
1h 25min
Polsterzipfl
2h 10min
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Kardinalschnitten
3h
Sonntags-Striezel
2h 15min
Mini-Schaumrollen
1h 40min