Zařízení & příslušenství
Spagatkrapfen
Příprava 1hod. 50min.
Celkový 11hod. 50min.
36 Stück
Suroviny
-
Zucker250 g
-
Zimt, gemahlen1 EL
-
Weizenmehl, glatt420 g
-
Butter kalt, in Stücken210 g
-
Eidotter kalt3
-
Milch kalt50 g
-
Weißwein kalt50 g
-
Salz1 Prise
-
Frittieröl1 l
-
Schlagobers (volitelně) zum Servieren
-
Ribiselmarmelade (volitelně) zum Servieren
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
1.7 g
Kalorie
701 kJ /
168 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
15.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Alles in Butter - Steiermark
11 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Punschkrapferl
1hod. 5min.
Osternest aus Germteig
2hod.
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min.
Grammelpogatscherl
1hod. 10min.
Kardinalschnitten
3hod.
Mohnstrudel
2hod. 30min.
Schnelle Biskuitroulade
30min.
Mini-Schaumrollen
1hod. 40min.
Gerührter Germgugelhupf
2hod.
Polsterzipfl
2hod. 10min.
Burgenländerkipferl
1hod. 25min.
Buchteln mit Powidl
2hod. 20min.