
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g Zucker
- 200 g Walnüsse
- 4 Eier (Größe M)
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 40 g frische Germ
- 60 g Milch
- 200 g Butter kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- Staubzucker (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 81 kcal / 341 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Punschkrapferl
1hod. 5min
Sonntags-Striezel
2hod. 15min
Rumschnitten
50min
Linzerkipferl
1hod. 50min
Waldviertler Mohnzelten
1hod. 30min
Nussbeugerl
1hod. 55min
Mohnstrudel
2hod. 30min
Kardinalschnitten
3hod.
Salzstangerl
1hod. 25min
Polsterzipfl
2hod. 10min
Wiener Rehrücken
3hod. 40min
Mini-Schaumrollen
1hod. 40min