Veganske frokostpølser

Veganske frokostpølser

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 5min.
6 porsjoner

Suroviny

Ris
  • vann
    1200 g
  • ris, brun
    200 g
Grønnsakspølser
  • havregryn
    150 g
  • sopp, fersk
    50 g
  • tofu, fast delt i biter (2-3 cm)
    200 g
  • squash delt i biter (2-3 cm)
    50 g
  • løk, gul delt i kvarte
    100 g
  • tomater, tørkete, i olje drenert
    80 g
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • soyasaus
    2 ss
  • rosmarin, fersk bare blader
    2 kvister
  • flatbladet persille, fersk bare blader
    5 kvister
  • salvieblad, fersk bare blader
    10 kvister
  • fennikelfrø, tørket
    1 ts
  • næringsgjær (se tips)
    1 ss
  • xanthan gum (se tips)
    1 ts
  • nøytral olje for steking
    2 - 4 ss
  • tomatsaus til servering

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 613 mg
Protein 13.5 g
Kalorie 1812.2 kJ / 431.5 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 9.5 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše