Zařízení & příslušenství
Veganske frokostpølser
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 5min.
6 porsjoner
Suroviny
Ris
-
vann1200 g
-
ris, brun200 g
Grønnsakspølser
-
havregryn150 g
-
sopp, fersk50 g
-
tofu, fast delt i biter (2-3 cm)200 g
-
squash delt i biter (2-3 cm)50 g
-
løk, gul delt i kvarte100 g
-
tomater, tørkete, i olje drenert80 g
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
soyasaus2 ss
-
rosmarin, fersk bare blader2 kvister
-
flatbladet persille, fersk bare blader5 kvister
-
salvieblad, fersk bare blader10 kvister
-
fennikelfrø, tørket1 ts
-
næringsgjær (se tips)1 ss
-
xanthan gum (se tips)1 ts
-
nøytral olje for steking2 - 4 ss
-
tomatsaus til servering
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
613 mg
Protein
13.5 g
Kalorie
1812.2 kJ /
431.5 kcal
Tuk
19.1 g
Vláknina
9.5 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarisk kjøkken
51 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30min.
Havregrøt med tomat og basilikum
Žádné hodnocení
Havregrøt med avokado og egg
Žádné hodnocení
Havregrøt med yoghurt og bær
10min.
Havregrøt med sjokolade og pære
20min.
Chiapudding med appelsin og mango
Žádné hodnocení
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Žádné hodnocení
Vegansk eggerøre
Žádné hodnocení
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Žádné hodnocení
Bakte bønner
Žádné hodnocení
Hverdagsproteinshake
Žádné hodnocení
Grønn smoothie
Žádné hodnocení