Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g havregryn
- 60 g parmesanost, delt i biter (2-3 cm)
- 900 g vann
- 1 ts grønnsaksbuljong, pulver
- 4 egg, vasket
- 2 avokadoer
- 1 ts sitronsaft, ferskpresset
- 2 - 3 klyper malt svart pepper
- 1 kvist persille blad, fersk
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 1553.2 kJ / 371.2 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 257.5 mg