Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g havregryn, glutenfri
- 600 g vann
- 1 ts grønnsaksbuljong, pulver
- 10 g smør, usaltet eller saltet
- 10 g olivenolje
- 200 g cherrytomater, mini eller delt i to
- 75 g mozzarella, små biter
- 10 g basilikumblader, ferske, hakket
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 934 kJ / 223.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 10.2 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 122 mg