Havregrøt med tomat og basilikum

Havregrøt med tomat og basilikum

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porsjoner

Suroviny

  • havregryn glutenfri
    150 g
  • vann
    600 g
  • grønnsaksbuljong pulver
    1 ts
  • smør, usaltet eller saltet
    10 g
  • olivenolje
    10 g
  • cherrytomater mini eller delt i to
    200 g
  • mozzarella små biter
    75 g
  • basilikumblader, ferske hakket
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 122 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 934 kJ / 223.2 kcal
Tuk 10.2 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 26.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše