Zařízení & příslušenství
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1701.4 mg
Protein
35.6 g
Kalorie
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Tuk
29.6 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
14.9 g
Sacharidy
90.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slicing and Grating
44 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spiralized Tortilla
35min.
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min.
French Onion Soup
1hod.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10min.
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1hod.
Pea and Mint Soup
20min.
Onion Soup
1hod.
Zesty Green Goddess Power Salad
20min.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1hod. 25min.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min.
Red Pepper and Tomato Soup
30min.
Butternut Squash and Coconut Soup
30min.