
Zařízení & příslušenství
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Příprava 15min
Celkový 15min
4 portions
Suroviny
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
770.2 kcal /
3222.4 kJ
Protein
35.6 g
Tuk
29.6 g
Sacharidy
90.2 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
14.9 g
Sodík
1701.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slicing and Grating
44 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko