Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette

Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette

4.8 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 portions

Suroviny

  • duck breasts, skin on
    250 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • onions quartered
    80 g
  • unsalted butter diced
    60 g
  • anchovy fillets, in oil
    10 g
  • spam diced
    100 g
  • smoked paprika
    ¼ tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • rum
    10 g
  • cream cheese
    100 g
  • apples unpeeled, cored and halved
    200 g
  • baguettes halved lengthways
    2
  • caster sugar
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1701.4 mg
Protein 35.6 g
Kalorie 3222.4 kJ / 770.2 kcal
Tuk 29.6 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sacharidy 90.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...