Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp dried fennel seeds
- 20 g oil
- 60 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 400 g fennel bulb, sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing
- 20 g sugar
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g tomato purée
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste and for cooking pasta
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- water
- fine sea salt
- 30 g pine nuts
- 125 g bocconcini, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2324 kJ / 551 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Vegetarian Chilli
35min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Pasta with Vegetable Ragout
45min