Pasta with Fennel and Tomato Sauce
TM6

Pasta with Fennel and Tomato Sauce

4.7 ( 50 hodnocení )

Suroviny

  • 1 tsp dried fennel seeds
  • 20 g oil
  • 60 g onions halved then sliced (5 mm)
  • 400 g fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing
  • 20 g sugar
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 20 g tomato purée
  • 100 g water plus extra for cooking pasta
  • 1 tsp fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 2 dashes balsamic glaze
  • 350 g dried pasta (e.g. penne)
  • water
  • fine sea salt
  • 30 g pine nuts
  • 125 g bocconcini drained

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
551 kcal / 2324 kJ
Protein
20 g
Tuk
17 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
6.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty