Zařízení & příslušenství
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
dried fennel seeds1 tsp
-
oil20 g
-
onions halved then sliced (5 mm)60 g
-
fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing400 g
-
sugar20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
fine sea salt
-
pine nuts30 g
-
bocconcini drained125 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
20 g
Kalorie
2324 kJ /
551 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
6.4 g
Sacharidy
76 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking with High Temp.
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min.
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min.
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min.
Vegetarian Chilli
35min.
Tex-Mex Jacket Potatoes
9hod. 25min.
Tempeh Bolognaise
30min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min.
Pasta with Vegetable Ragout
45min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.