
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp dried fennel seeds
- 20 g oil
- 60 g onions halved then sliced (5 mm)
- 400 g fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing
- 20 g sugar
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g tomato purée
- 100 g water plus extra for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- water
- fine sea salt
- 30 g pine nuts
- 125 g bocconcini drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 551 kcal / 2324 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 76 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Guacamole
5min
Supreme Plant Poke Bowl
1hod. 10min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Tempeh Bolognaise
30min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1hod.
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min