Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g leek, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, cut in strips (2 cm) (see tip)
- 30 g unsalted butter, diced
- 80 g pearl barley
- 900 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 100 g whipping cream
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 116.4 mg
Alternativní recepty
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Lentil and Bacon Soup
8u. 55min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Red Lentil Soup
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Tomato and Haddock Rice
50min
Garlic Turkey Stew
45min