
Zařízení & příslušenství
Grisons Barley Soup
Příprava 20min
Celkový 55min
4 portions
Suroviny
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
leek cut in pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped½ bunch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
286.1 kcal /
1196.8 kJ
Protein
9.8 g
Tuk
17.3 g
Sacharidy
25.1 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
10.3 g
Sodík
116.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Then. Now. Always.
50 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko