Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g leek, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, cut in strips (2 cm) (see tip)
- 30 g unsalted butter, diced
- 80 g pearl barley
- 900 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 100 g whipping cream
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 116.4 mg
Alternativní recepty
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Potato Pancakes
45min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Janek's Chicken Soup
2h
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Garlic Turkey Stew
45min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min