Zařízení & příslušenství
杏香檸檬蛋糕
Příprava 15min.
Celkový 55min.
12 人份
Suroviny
-
80 克 奶油, 切塊,室溫軟化,多備一些塗抹用葵花油 多備一些塗抹用80 克
-
低筋麵粉 多備一點灑在烤模內170 克
-
糖160 克
-
萊姆皮½ 顆
-
20 克 杏仁粉杏仁片20 克
-
蛋3 顆
-
原味優格200 克
-
泡打粉10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.9 g
Kalorie
865 kJ /
206 kcal
Tuk
9.4 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
26.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jorge熱情西班牙
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan