羊肉爐

羊肉爐

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
4 人份

Suroviny

  • 黑麻油
    40 克
  • 洗淨,切片
    40 克
  • 羊肉 洗淨,切塊(約4公分)
    500 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 中藥包 (羊肉爐湯包,詳見要訣)
    1 包
  • 白蘿蔔 洗淨去皮,切塊(約4公分)
    250 克
  • 1300 克
  • 米血 切塊(3x3x1公分)
    150 克
  • 依個人口味調整或省略
    1 茶匙
  • 香菜 洗淨,取葉,裝飾用
    2 枝

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 1101.6 mg
Protein 118.9 g
Kalorie 8325 kJ / 1991.2 kcal
Tuk 125.3 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 456.6 g
Sacharidy 111.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...