Zařízení & příslušenství
羊肉爐
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
4 人份
Suroviny
-
黑麻油40 克
-
薑 洗淨,切片40 克
-
羊肉 洗淨,切塊(約4公分)500 克
-
米酒1 大匙
-
中藥包 (羊肉爐湯包,詳見要訣)1 包
-
白蘿蔔 洗淨去皮,切塊(約4公分)250 克
-
水1300 克
-
米血 切塊(3x3x1公分)150 克
-
鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
-
香菜 洗淨,取葉,裝飾用2 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1101.6 mg
Protein
118.9 g
Kalorie
8325 kJ /
1991.2 kcal
Tuk
125.3 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
456.6 g
Sacharidy
111.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬令進補藥膳系列
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
火鍋TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan