Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ kaneelstokje
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl komijnzaad
- 1 wortel (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden
- 1 rode paprika (ongeveer 150 g), in stukjes gesneden
- 5 takjes verse korianderbladeren
- 1 ui (ongeveer 150 g), in vieren gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 2 - 4 verse chilipepers, bird's eye chili, desgewenst zaadjes verwijderd, naar smaak
- 30 g olijfolie
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 240 g witte kikkererwten, uit blik, afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)
- 240 g cannellini bonen, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)
- 240 g kidneybonen, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)
- 1 el tomatenpuree
- 2 el groentebouillonpasta (zie tip)
- ½ tl gedroogde pepervlokken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 969.3 kJ / 231.7 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 226.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Sojabolognese
40 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min