Zařízení & příslušenství
Rode kool met appel
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porties
Suroviny
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
3 g
Kalorie
981 kJ /
235 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
4.4 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Klassiekers
27 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min.
Bolognesesaus
1hod. 15min.
Courgettesoep met munt
35min.
Bechamelsaus
15min.
200 g prei fruiten
20min.
Pittige Goulash met Donker Bier
Žádné hodnocení
Koninginnenhapje
55min.
Appelmoes
20min.
Verse Tomatensoep
30min.
Bechamelsaus
15min.
Béchamelsaus
15min.
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30hod.