Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden
- 500 g rode kool, in stukken
- 1 ui (60 g), gehalveerd
-
40
g reuzel
nebo 40 g boter - 1 laurierblad, gedroogd of vers
- 30 g rode wijnazijn
- 30 g suiker
- ½ tl zout
- 1 snuifje piment, gemalen
- 150 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g rode wijn
- 2 jeneverbessen
- 50 g aalbessengelei
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 981 kJ / 235 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appelmoes
20 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 godz.
Kimchi
Žádné hodnocení
Vegan boter
Žádné hodnocení
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Bananenbrood
Žádné hodnocení
Cheesecake
1 godz. 30 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Poedersuiker
5min
XXL - Pompoensoep
50 min