Zařízení & příslušenství
Kippenbouillonpasta
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porties
Suroviny
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porties
Protein
58 g
Kalorie
2714 kJ /
649 kcal
Tuk
35 g
Vláknina
5.9 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Romige aspergesoep
25min.
Sinaasappel-currydressing
10min.
Gewone yoghurt
14hod.
Vleesbouillonpasta
45min.
Groentenbouillonpasta
45min.
Eekhoorntjesbrood zout
5min.
Soja yoghurt
12hod. 15min.
Viscurry
35min.
Glutenvrij Focacciabrood
1hod.
Kruidenvinaigrette
Žádné hodnocení
Kipsatés met pindasaus
2hod.
Tomatenketchup
1hod. 15min.