Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, cut in pieces (3 cm) (volitelně)
- 200 g bleekselderij, cut in pieces
- 250 g wortelen, cut in pieces
- 100 g uien, cut in halves
- 100 g tomaten, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 1 teentje knoflook
- 50 g verse champignons
- 1 gedroogd laurierblad (volitelně)
- 6 takjes gemengde verse kruiden (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 takjes verse peterselie
- 120 g grof zout
-
30
g droge witte wijn
nebo 30 g water - 1 el olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 6 porties
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 18.4 g
Alternativní recepty
Kippenbouillonpasta
45 min
Indiase groentencurry
50min
Tomaat en Chili jam
1h 15 min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Curryketchup
30 min
Tomatenketchup
1h 15 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Peren in rode wijn
5óra
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Indiase mosterd
Žádné hodnocení