
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm) (volitelně)
- 200 g bleekselderij in stukken
- 250 g wortelen in stukken
- 100 g uien in helften
- 100 g tomaten in stukken
- 150 g courgettes in stukken
- 1 teentje knoflook
- 50 g verse champignons
- 1 gedroogd laurierblad (volitelně)
- 6 takjes gemengde verse kruiden (bijv. basilicum, salie, rozemarijn), alleen de blaadjes
- 4 takjes verse peterselie
- 120 g grof zout
-
30
g droge witte wijn
nebo 30 g water - 1 eetlepel olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 6 porties
- Kalorie
- 533 kcal / 2226 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 18.4 g
Alternativní recepty
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Žádné hodnocení
Griekse salade met gestoomde kip
Žádné hodnocení
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Žádné hodnocení
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Mangochutney
1hod. 20min
Koolsla
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4hod. 45min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24hod.
Amandelpasta
1hod. 10min