Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, cut in pieces (3 cm) (volitelně)
- 200 g bleekselderij, cut in pieces
- 250 g wortelen, cut in pieces
- 100 g uien, cut in halves
- 100 g tomaten, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 1 teentje knoflook
- 50 g verse champignons
- 1 gedroogd laurierblad (volitelně)
- 6 takjes gemengde verse kruiden (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 takjes verse peterselie
- 120 g grof zout
-
30
g droge witte wijn
nebo 30 g water - 1 el olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 6 porties
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 18.4 g
Alternativní recepty
Mangochutney
1 godz. 20 min
Koolsla
10 min
Vleesbouillonpasta
45min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24sa
Kippenbouillonpasta
45min
Kruiden- en citroenzout
1h
Tomatenketchup
1h 15min
Vijfzadenbrood
1h 50min
Gefermenteerde frambozensiroop
128hod. 10min
Karamelpoeder
1h
Rogge flatbreads
Žádné hodnocení
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min