Truffel-Parmesaan-Ravioli

4.0 1 rating
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 3hod. 30min.
7 portie

Suroviny

Vullen
  • Parmezaanse kaas in stukken
    200 g
  • sjalot
    80 g
  • teentje knoflook
    1
  • olijfolie
    10 g
  • boter zacht, in stukken
    60 g
  • bloem
    20 g
  • melk
    200 g
  • zout
    1 theelepel
  • peper, gemalen
    ¾ theelepel
  • nootmuskaat, gemalen
    ½ theelepel
  • groentebouillonpasta
    1 volle theelepel
    1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
Ravioli
  • eieren
    4
  • eierdooiers
    5
  • olie
    15 g
  • water
    10 g
  • zout
    1 theelepel
  • kurkuma, gedroogd, gemalen
    1 theelepel
  • zure room, 20% vet
    400 g
  • truffelolie in stukken
    80 g
  • paneermeel
    100 g
  • Italiaanse bloem Type 00 en nog wat te bewerken
    500 g
Saus
  • water
    200 g
  • zout
    1 theelepel
  • peper, gemalen
    ½ theelepel
  • nootmuskaat, gemalen
    ½ theelepel
  • maïzena (zetmeel)
    25 g
  • groentebouillonpasta
    1 volle theelepel
    1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • room, elk type (van koemelk)
    300 g
  • crème fraîche
    50 g
  • boter in stukken
    50 g
  • truffel boter in stukken
    50 g
Voltooiing
  • water om te koken
  • zout om te koken

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1619 mg
Protein 29 g
Kalorie 4568 kJ / 1092 kcal
Tuk 75 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 41 g
Sacharidy 81 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...