
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 3 g di lievito di birra disidratato - 500 g di farina integrale di tipo manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 562.3 kcal / 2352.3 kJ
- Protein
- 19.9 g
- Tuk
- 6.5 g
- Sacharidy
- 113.1 g
- Vláknina
- 14 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 1326.5 mg
Alternativní recepty
Pasta choux (vegan)
2hod.
Impasto base per pane
1hod.
Pane veneziano
18hod. 30min
Pane integrale
3hod. 15min
Panini al cumino
16hod. 30min
Pane integrale alla curcuma
16hod.
Pane in cassetta semplice
19hod.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24hod.
Pane di kamut e farro
4hod.
Piadina (vegan)
45min
Pane semplice
4hod.
Impasto per pizza integrale
2hod.