Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 500 g di patate (media dimensione, vedere consigli)
Patate duchessa
- 800 g di acqua
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1 godz. 30 min
Pandoro TM6
15ωρ. 15 λεπτ.
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 min
Patate duchessa
1h
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Aceto di sidro di mele e ribes
Žádné hodnocení
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1h
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Pagnotte di Santa Chiara
5h
Cioccolata calda con meringhe
3h 30min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h