Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 500 g di patate (media dimensione, vedere consigli)
Patate duchessa
- 800 g di acqua
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate duchessa
1h
Candy cane di frolla all'arancia e cacao
2 Std.
Liquore al caramello
72h
Menù: Sformato di salmone; Bavette alla crema di piselli e pancetta; Plumcake alle nespole (Bimby Friend)
1h 30min
Besciamella
15min
Biscotti mandorle e amarene
13h
Purè di patate (TM6)
1h
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Bignè salati con mousse di salmone
25 Std. 30 Min
Nocciole tartufate
1h 10min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.
Mandorle sabbiate
1h