Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto pan brioche
- 250 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
- 1 melanzana grigliata, a listarelle
- 1 zucchina grigliata, a listarelle
- ½ peperone giallo grigliato, a listarelle
- ½ peperone rosso grigliato, a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di formaggio Asiago a pezzi
- 1 tuorlo per spennellare
- 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1595 kJ / 381.2 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 862 mg
Alternativní recepty
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Frolle allo yogurt con composta di lamponi
2 Std.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Crostata crema e amarene
1 Std. 30 Min
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Danubio salato
3 Std.
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.