Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto pan brioche
- 250 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
- 1 melanzana grigliata, a listarelle
- 1 zucchina grigliata, a listarelle
- ½ peperone giallo grigliato, a listarelle
- ½ peperone rosso grigliato, a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di formaggio Asiago a pezzi
- 1 tuorlo per spennellare
- 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1595 kJ / 381.2 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 862 mg
Alternativní recepty
Focaccia a bastone
5h
Ghirlanda dolce di Natale
4j 30 menit
Pandoro TM6
15h 15min
Corona pasquale al sesamo
1 Std. 45 Min
Trecce dolci
4 Std.
Treccia alle mandorle e cioccolato
5h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1j 20 menit
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Danubio salato
3sa
Focaccia cipolle e zucca
2j
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2j