
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto pan brioche
- 250 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
- 1 melanzana grigliata, a listarelle
- 1 zucchina grigliata, a listarelle
- ½ peperone giallo grigliato, a listarelle
- ½ peperone rosso grigliato, a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di formaggio Asiago a pezzi
- 1 tuorlo per spennellare
- 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 381.2 kcal / 1595 kJ
- Protein
- 13.6 g
- Tuk
- 16.9 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Sodík
- 862 mg
Alternativní recepty
Crostata morbida con tonno e misticanza
1hod.
La colomba perfetta
7hod.
Pandoro TM6
15hod. 15min
Ghirlanda dolce di Natale
4hod. 30min
Cuori di speck e noci al forno
1hod. 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1hod. 30min
Focaccia di zucca (TM6)
1hod. 35min
Focaccia barese (TM6)
4hod.
Danubio salato
3hod.
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Pizza napoletana
9hod.