Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bundt cake
- espray antiadherente
- 200 g leche
- 15 g de zumo de limón
- 340 g de harina de repostería
- ¼ de cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de nueces pacanas
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 240 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
Glaseado
- 150 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de frambuesas liofilizadas
- 30 g de clara de huevo
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario violeta
- 1 punta de cuchillo de colorante rosa
- 10 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1788 kJ / 427 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 56.7 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 156.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de chocolate almendrada
3h
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2 godz. 30 min
Roscón con mermelada de fresa y baño de chocolate
3 godz. 15 min
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Stollen
2 godz.
Bundt cake de calabaza
1h 30min
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Tarta de chocolate y mantequilla salada
1h 25min
Pastas crujientes de almendra con chocolate
40min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1 godz.