Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 cucharaditas de semillas de amapola
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 468.8 mg
Alternativní recepty
Pan de agua
3 godz.
Palitos crujientes con semillas
30 min.
Pan greñado art
3h 30min
Crackers al romero
1 Std. 15 Min
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Colines tres sabores
Žádné hodnocení
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 Std. 15 Min
Panecillos de cerveza con queso cheddar
2 Std.
Panecillos de agua
2 Std.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Kringle de cebolla y parmesano con masa madre
11hod. 15min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3 Std. 20 Min