
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 cucharaditas de semillas de amapola
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 215 kcal / 900 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 3.4 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 468.8 mg
Alternativní recepty
Pan blanco
3hod. 10min
Medias noches al vapor
2hod.
Biscotti de aceitunas y tomillo
1hod. 30min
Palitos crujientes con semillas
30min
Pan greñado art
3hod. 30min
Brioche rápido
1hod. 50min
Cuernos de brioche
2hod. 30min
Focaccia art
1hod. 15min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3hod. 20min
Pan picnic de tres sabores
1hod. 30min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2hod. 45min
Pan de agua
3hod.