![Trenzas malteadas de semillas de amapola Trenzas malteadas de semillas de amapola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cdc7777e-4e46-4a46-ad4f-add2752e3627/Derivates/cf80f271-fe66-44e2-9a5a-03006ca5ef35.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 cucharaditas de semillas de amapola
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 468.8 mg
Alternativní recepty
Baguettes parisiennes
15h 30min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2hod. 45min
Ovillo de Navidad
3 Std.
Triángulos de bretzel
3 Std.
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Chapata con masa madre
17h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Panecillos de leche
4h 30min