Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'oignon rouge, coupés en deux
- 1 poivron vert, en quartiers
- 1 poivron rouge, en quartiers
- 1 concombre pelés, coupés en quatre dans le sens de la longueur
- 4 brins de persil plat frais
- 100 g de feta
- 2 tomates, en cubes (3 cm)
- 100 g de poivron rouge grillé, en conserve, en morceaux (3 cm)
- 100 g d'olives kalamata dénoyautées
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 4 c. à soupe de vinaigre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1140.5 kJ / 272.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 713.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1 Std.
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3u. 10min
Salade de farfalle au pesto de poivron
1 Std.
Œufs cocotte façon chakchouka
35 min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1 Std.
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 min
La salade de Jennifer Aniston
30 min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10 Min
Tiramisu aux abricots et au miel
4 godz. 40 min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1 Std.