Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'oignon rouge, coupés en deux
- 1 poivron vert, en quartiers
- 1 poivron rouge, en quartiers
- 1 concombre pelés, coupés en quatre dans le sens de la longueur
- 4 brins de persil plat frais
- 100 g de feta
- 2 tomates, en cubes (3 cm)
- 100 g de poivron rouge grillé, en conserve, en morceaux (3 cm)
- 100 g d'olives kalamata dénoyautées
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 4 c. à soupe de vinaigre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1140.5 kJ / 272.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 713.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de lentilles aux raisins, figues, potimarron et mozzarella aux herbes
1h
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5 min
Buddha bowl au poulet
1h
Salade grecque
30 min
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1h
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30 min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 min
Omelette à la grecque
35 min
La salade de Jennifer Aniston
30 min
Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre
30 min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3h 10min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min