Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de tomates cerise, coupées en deux
- 150 g de roquette
- 2 avocats en dés (1-2 cm)
- 1 poivron rouge en dés (1-2 cm)
- 300 g de haricots blancs cuits, Type Cannellini
- 100 g d'oignons rouges, coupées en deux
- 2 brins de persil frais
- 60 g d'huile d'olive
- 50 g de vinaigre de vin rouge
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir fraîchement moulu
- 20 g de pignons de pin grillés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2115.8 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 41.9 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 15.6 g
- Sodík
- 699 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crevettes à l'ail, tomate et feta
25 min
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20 min
Salade de thon, haricots et avocat
20 min
Bouchées de poulet aux herbes, salade de carottes à la feta
55 min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 min
Salade thaïe aux cacahuètes
40 min
La salade de Jennifer Aniston
30 min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25 min
Salade de courgette, riz et thon
25 min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 godz. 20 min