![Shredded Lamb ragù Shredded Lamb ragù](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94c97cea5e79a7d6cbd592331cef78e5/Derivates/38b90867460f1b0b3a1f44232a9a7b40a087cdb4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- 200 g brown onion, cut into wedges
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g pancetta, cut into small pieces
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 200 g dry red wine
- 1200 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 6-7 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 300 g tomato passata
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- grated Parmesan cheese, to serve
- cooked pasta of choice or side of choice (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2344.8 kJ / 560.4 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 42.6 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 284 mg
Alternativní recepty
Braised Lamb Shanks
3klst 35 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Chinese-style chicken
25 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Chilli with corn bread
50 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Biryani-style rice
1 Std. 5 Min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min