Kompatibilní verze
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de puerro (solo la parte blanca), en rodajas de 1 cm
- 40 g de mantequilla, en trozos
- 250 g de cerezas (sin hueso)
- 50 g de azúcar moreno
- 100 g de vino de Oporto
- 120 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de canela molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 500 - 600 g de solomillo de ternera en medallones de 2-3 cm de grosor (4 medallones)
- 4 pellizcos de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1763 kJ / 421 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 251 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6h
Macedonia al vacío
2 Std.
Tarta cumpleaños Cookidoo®
2 Std.
Bocata de langostinos, beicon y coleslaw
15 min
Sirope de azafrán y miel
1 Std. 10 Min
Tacos de pollo adobado
1 Std. 10 Min
Gincóctel de langostinos
50min
Rigatoni en verde con langostinos dorados
30 min
Postre de cítricos y merengue
35min
Vasitos de lemon pie
30 min
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30 min
Arroz rojo de carabineros
1 Std.