Kompatibilní verze
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de puerro (solo la parte blanca), en rodajas de 1 cm
- 40 g de mantequilla, en trozos
- 250 g de cerezas (sin hueso)
- 50 g de azúcar moreno
- 100 g de vino de Oporto
- 120 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de canela molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 500 - 600 g de solomillo de ternera en medallones de 2-3 cm de grosor (4 medallones)
- 4 pellizcos de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1763 kJ / 421 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 251 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min
Ñoquis a la carbonara
15min
Crema de calabaza con langostinos dorados
1h
Mousse de yogur
6h 15min
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Cóctel de piña dorada
10min
Menú: Boeuf bourguignon y bizcocho de limón
2 Std. 40 Min
Canelones de confit de pato
1h
Rodaballo al cava con arroz basmati
40 min
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30 min