Svampe- og grønkålsrisotto

Svampe- og grønkålsrisotto

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 portioner

Suroviny

  • cheddar skåret i stykker
    40 g
  • grønkål
    2 stilke
  • løg, brune
    ½
  • fed hvidløg
    2
  • smør
    20 g
  • ris, brune
    130 g
  • grøntsagsbouillon
    1 terning
  • vand
    500 g
  • champignoner, friske skåret i skiver
    180 g
  • havsalt efter smag
  • sort peber, stødt efter smag

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 203 mg
Protein 19 g
Kalorie 2056 kJ / 491 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 9 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 69 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše