Svampe- og grønkålsrisotto

Svampe- og grønkålsrisotto

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 55min
2 portioner

Suroviny

  • cheddar skåret i stykker
    40 g
  • grønkål
    2 stilke
  • løg, brune
    ½
  • fed hvidløg
    2
  • smør
    20 g
  • ris, brune
    130 g
  • grøntsagsbouillon
    1 terning
  • vand
    500 g
  • champignoner, friske skåret i skiver
    180 g
  • havsalt efter smag
  • sort peber, stødt efter smag

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 491 kcal / 2056 kJ
Protein 19 g
Tuk 18 g
Sacharidy 69 g
Vláknina 9 g
Nasycený tuk 10 g
Sodík 203 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...

Zobrazit vše