
Zařízení & příslušenství
Svampe- og grønkålsrisotto
Příprava 10min
Celkový 55min
2 portioner
Suroviny
-
cheddar skåret i stykker40 g
-
grønkål2 stilke
-
løg, brune½
-
fed hvidløg2
-
smør20 g
-
ris, brune130 g
-
grøntsagsbouillon1 terning
-
vand500 g
-
champignoner, friske skåret i skiver180 g
-
havsalt efter smag
-
sort peber, stødt efter smag
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
491 kcal /
2056 kJ
Protein
19 g
Tuk
18 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
10 g
Sodík
203 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sam Wood
16 recept
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se Vám také líbit...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen