Svampe- og grønkålsrisotto
TM6 TM5

Svampe- og grønkålsrisotto

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 40 g cheddar skåret i stykker
  • 2 stilke grønkål
  • ½ løg, brune
  • 2 fed hvidløg
  • 20 g smør
  • 130 g ris, brune
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 500 g vand
  • 180 g champignoner, friske skåret i skiver
  • havsalt efter smag
  • sort peber, stødt efter smag

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
491 kcal / 2056 kJ
Protein
19 g
Tuk
18 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
10 g
Sodík
203 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty