
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g cheddar skåret i stykker
- 2 stilke grønkål
- ½ løg, brune
- 2 fed hvidløg
- 20 g smør
- 130 g ris, brune
- 1 terning grøntsagsbouillon
- 500 g vand
- 180 g champignoner, friske skåret i skiver
- havsalt efter smag
- sort peber, stødt efter smag
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 491 kcal / 2056 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 69 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 203 mg