Ajvar (peberfrugt og aubergine dip)

Ajvar (peberfrugt og aubergine dip)

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
490 g

Suroviny

Ajvar (peberfrugt og aubergine dip)
  • røde peberfrugter (omkring. 420 g), i halve uden kerner
    2
  • aubergine (omkring. 350 g), halveret på langs
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
  • fed hvidløg
    1
  • rød chili, frisk
    1
  • kalamata oliven, udstenede
    6
  • bredbladet persille, frisk
    4 kviste
  • havsalt
    2 knivspidser
  • røget paprika, stødt
    2 knivspidser
  • citronsaft
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 490 g

Sodík 404 mg
Protein 10 g
Kalorie 2656 kJ / 635 kcal
Tuk 44 g
Vláknina 24 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše