Orzo med peberfrugt og græskar

Orzo med peberfrugt og græskar

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 portioner

Suroviny

  • løg halveret
    50 g
  • fed hvidløg
    2
  • vegetabilsk olie
    30 g
  • vand
    700 g
  • grøntsagsbouillon
    1 teske med top
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • græskar i stykker (1,5 cm)
    400 g
  • røde peberfrugter skåret i stykker (2 cm)
    300 g
  • hakkede tomater, dåse
    380 g
  • sød paprika
    1 tsk
  • stærk paprika
    ½ tsk
  • farin
    1 spsk
  • hvid peber, stødt
    ½ tsk
  • salt
    ¼ tsk
  • pasta orzo
    250 g
  • oregano, tørret
    1 tsk
  • timian, tørret
    1 tsk
  • fetaost smuldret, til pynt
    50 g
  • persille, frisk hakket

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 188 mg
Protein 9 g
Kalorie 1166 kJ / 279 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše