Zařízení & příslušenství
腐竹皮清汤
Příprava 5min.
Celkový 25min.
5 人份
Suroviny
-
蒜瓣3 个
-
小红葱80 克
-
食油30 克
-
水1000 克
-
盐 适量调味2 茶匙
-
黑胡椒粉 适量调味½ 茶匙
-
香菇调味粉1 茶匙
-
红萝卜 切成1公分厚80 克
-
西兰花 切成小块150 克
-
腐竹 切成5公分长, 浸软60 克
-
冬粉 浸软50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
976 mg
Protein
7 g
Kalorie
628 kJ /
150 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
友族的斋戒美食
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní