
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 个 蒜瓣
- 80 克 小红葱
- 30 克 食油
- 1000 克 水
- 2 茶匙 盐 ,适量调味
- ½ 茶匙 黑胡椒粉 ,适量调味
- 1 茶匙 香菇调味粉
- 80 克 红萝卜 切成1公分厚
- 150 克 西兰花 切成小块
- 60 克 腐竹 切成5公分长, 浸软
- 50 克 冬粉 ,浸软
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 150 kcal / 628 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 976 mg