Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 克 羊腿, 去除脂肪, 切丁 (3 公分)
- 2300 克 水
- 10 个 蒜瓣
- 30 克 新鲜姜
- 2 条 青辣椒 ,去仔
- 150 克 红洋葱 ,切半
- 100 克 小红葱
- 50 克 酥油
- 2 茶匙 孜然籽
- 10 颗 丁香
- 2 片 干月桂叶
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 5 颗 豆蔻荚
- 2 支 新鲜香茅 ,只取白色部分
- 3 颗 八角
- 25 克 古鲁吗混合料 (Kurma mix powder), 市售或自制 (参考贴士)
- 200 克 番茄, 切小块
- 150 - 200 克 马铃薯, 切丁(2 公分)
- 1 茶匙 黄姜粉
- 2 茶匙 盐, 适量调味
- 2 茶匙 鸡精粉
- 2 - 5 条 指天椒, 切半
- 30 克 炸葱, 装饰用
- 5 支 新鲜芫荽, 只取叶片, 剁碎, 装饰用
- 5 支 芹菜, 只取叶片
- 2 小支 青葱, 切薄片, 装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 985 mg