Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 45 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)
Pane
- 10 g di lievito di birra fresco
- 30 g di acqua, fredda
- 15 g di latte
- 20 g di zucchero
- 75 g di ricotta fresca ben scolata
- 100 g di passata di pomodoro
- 350 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
- 7 g di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 9605 kJ / 2296 kcal
- Protein
- 61.5 g
- Sacharidy
- 370.3 g
- Tuk
- 73.4 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 15.3 g
- Sodík
- 2989.5 mg
Alternativní recepty
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 Std.
Brioche vegana con frutta secca
2h
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Brunelle
2h
Moddizzosu di patate
7h
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Žádné hodnocení
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Pasta choux (vegan)
2h
Baguette con ciccioli
5h
Pane cicci
4h 30 min
Bolo Rei (Torta del Re)
4 Std.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.