Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 1 pizzico di sale
Crema carsolina
- 200 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 500 g di latte intero
- 65 g di farina tipo 00
- 5 tuorli
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 25 g di vino bianco secco
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 1000 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2282.8 kJ / 545.6 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 54.9 g
- Tuk
- 33.9 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 145.9 mg
Alternativní recepty
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50 min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Pane cicci
4h 30 min
Crespelle ai funghi
1h 30min
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30 min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Baci di dama alle nocciole
2h 30 min
Crostata al cioccolato e lamponi
2h
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min