Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 1 pizzico di sale
Crema carsolina
- 200 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 500 g di latte intero
- 65 g di farina tipo 00
- 5 tuorli
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 25 g di vino bianco secco
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 1000 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2282.8 kJ / 545.6 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 54.9 g
- Tuk
- 33.9 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 145.9 mg
Alternativní recepty
Lasagne di verza
2hod. 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Sandwich di panettone con vitello tonnato
Nessuna valutazione
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Nidi di meringa
3 Std. 20 Min
Gelato al parrozzo
10hod. 30min
Cipolle sottaceto (TM6)
45 Min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min
Rotolo ai frutti rossi
2 Std.
Cheesecake al torroncino
4 Std. 30 Min
Gnocchi di broccoli
1h