Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Burro alle olive
- 500 di panna fresca liquida (min 30% di grassi)
- 100 g di acqua fredda
- 80 g di olive verdi denocciolate
Impasto
- acqua q.b. fino ad arrivare a 300 g di liquidi
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 600 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1706.6 kJ / 407.9 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 412 mg
Alternativní recepty
Chips di verdure al forno (TM6)
1 godz. 45 min
Treccia alle mandorle e cioccolato
5 Std. 30 Min
Trecce dolci
4 Std.
Torta marmorizzata al Varoma
2h
Antipasto misto di mare con grissini
3 Std. 30 Min
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2h
Cookies con frutta secca
1h
Spiedini di manzo con spaghettini di verdure (TM6)
1h 30min
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Biscottini salati al basilico e mandorle
1h
Mandorle sabbiate
1h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h