Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive

Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive

4.7 11 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
10 porzioni

Suroviny

Burro alle olive
  • 500 di panna fresca liquida (min 30% di grassi)
  • 100 g di acqua fredda
  • 80 g di olive verdi denocciolate
Impasto
  • acqua q.b. fino ad arrivare a 300 g di liquidi
  • ½ cucchiaino zucchero
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 600 g farina tipo 0
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 412 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 1706.6 kJ / 407.9 kcal
Tuk 21.8 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 9.6 g
Sacharidy 47.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...