
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Éclair
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 2 g di carbone vegetale
- 3 uova
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 rametti di timo fresco
- 250 g di ricotta ben asciutta
- 150 g formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 5 g di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- miele a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 140.7 kcal / 588.9 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 10.1 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 275.9 mg
Alternativní recepty
Menu: Polpette al sugo di verdure; Mini tarte tatin
1hod. 30min
Panini con gocce di cioccolato senza glutine
3hod.
Tigelle senza glutine
3hod.
Crostata al cioccolato con spaghetti di pere
1hod. 15min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3hod.
Vellutata di patate, uova e funghi (Bimby Friend)
40min
Pagnotta ai semi senza glutine
2hod.
Tronchetto di Natale "Foresta Nera"
1hod. 30min
Ciambelline alla cannella (senza glutine)
1hod.
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40min
Biscotti noci e datteri
1hod.
Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano
2hod.