Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 chiles verdes, frescos
- 400 g de tomate verde, enteros si son pequeños o por la mitad
- 1 ramita de cilantro fresco
- 1 cubo de caldo
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de aceite vegetal
- 100 g de tocino
- 800 g de filete de res, en trozos (1,5 cm de grosor)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 11135.9 kJ / 2661.6 kcal
- Protein
- 177.6 g
- Sacharidy
- 35.4 g
- Tuk
- 198.8 g
- Nasycený tuk
- 63.1 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 8070.5 mg
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Entomatadas de pollo
40min
Cochinita Pibil Demo
15min
Salpicón de res
1 godz.
Adobo con carne
50min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Tostadas de picadillo
1h 10min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Pollo con mole TM6
1 godz.
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45 min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1h 10min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min