
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 chiles verdes frescos
- 400 g de tomate verde enteros si son pequeños o por la mitad
- 1 ramita de cilantro fresco
- 1 cubo de caldo
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de aceite vegetal
- 100 g de tocino
- 800 g de filete de res en trozos (1,5 cm de grosor)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 2661.6 kcal / 11135.9 kJ
- Protein
- 177.6 g
- Tuk
- 198.8 g
- Sacharidy
- 35.4 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 63.1 g
- Sodík
- 8070.5 mg
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pierna de cerdo colorada
1hod.
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Carnitas de Marlin
40min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1hod. 30min
Adobo con carne
50min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1hod. 30min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Cochinita Pibil Demo
15min
Papitas negras
55min