Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di zucchine a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di piselli surgelati
- 200 g di acqua
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ½ cucchiaino sale
Besciamella
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di tonno fresco pulito, a cubetti
- 10 fogli di pasta secca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1658.5 kJ / 396.4 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 524.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne funghi e salsiccia
1 godz. 40 min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Virgin cocktail limone e timo
45min
Lasagna autunnale
2 Std.
Torta morbida al cioccolato
45min
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Pasta fredda alla norma
30min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min