Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di zucchine a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di piselli surgelati
- 200 g di acqua
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ½ cucchiaino sale
Besciamella
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di tonno fresco pulito, a cubetti
- 10 fogli di pasta secca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1658.5 kJ / 396.4 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 524.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sgombro con contorno di verdure
30min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1h
Insalata russa
25min
Vellutata di piselli; farro con pollo e verdure; crumble di fragole
1h 20min
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4h 15min
Salmone e verdure al cartoccio con riso giallo
40min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30min
Pasta panna e salmone
30min