Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2010.3 kJ / 480.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 701.5 mg
Alternativní recepty
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1 godz. 30 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Risotto con fichi e speck
40 min
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45 min
Fichi freschi ripieni
20 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Salsa ricotta, basilico e miele
15 Min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 min
Datteri farciti al mascarpone con melagrana e arancia
1h
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min