Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2010.3 kJ / 480.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 701.5 mg
Alternativní recepty
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 Min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 Min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1h
Pesto di rucola
10 Min
Torta rovesciata ai fichi
1h 15 min
Cocktail di fragole e Champagne con mini cheesecake
4 godz. 40 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1h 30min
Irish Coffee
10 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min