Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2010.3 kJ / 480.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 701.5 mg
Alternativní recepty
Penne tonno, pinoli e limone
30 Min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 Min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 Min
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
2óra 20p
Pasta agretti e ricotta
45 min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 Min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min
Spaghetti cacio e pepe
35 Min
La cacio e pepe
20 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min.