
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 480.5 kcal / 2010.3 kJ
- Protein
- 19.3 g
- Tuk
- 16.9 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Sodík
- 701.5 mg
Alternativní recepty
Risotto con fichi e speck
40min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Composta di castagne, pere e vaniglia
35min
Risotto alle more
40min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45min
Vermicelli di scammaro
30min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1hod. 30min
Risotto con uva e funghi
30min
Risotto fragole e pesto di rose
40min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min