Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini

Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini

4.5 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
2 porzioni

Suroviny

Spigola sottovuoto
  • 1700 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 filetti di spigola (branzino) senza pelle e puliti (140 g l'uno)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ limone solo la scorza (senza la parte bianca)
    ½ arancia, solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Crema di avocado e pomodorini
  • 200 g di polpa di avocado matura a pezzi
  • 150 g di pomodorini a pezzi
  • 40 g di succo di lime spremuto fresco
  • 2 pizzichi di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1184.1 mg
Protein 28.6 g
Kalorie 1890.5 kJ / 452 kcal
Tuk 35.3 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 5.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...