
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le glaçage chocolat
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 85 g d'eau
- 110 g de sucre en poudre
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de cacao en poudre non sucré
Le sorbet mandarine
- 450 g de mandarines congelées en quartiers
- 70 g de sucre glace maison
-
1
c. à soupe de liqueur à l'orange, type Cointreau
nebo 1 c. à soupe de Grand Marnier®
La crème glacée au chocolat
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 2 c. à café de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 450 kcal / 1891 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 26.5 g
- Sacharidy
- 42.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche aux marrons
1hod. 40min
Bûche meringuée au citron
1hod. 15min
Bûche tout chocolat
7hod. 20min
Carrés menthe-chocolat
5hod.
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8hod. 50min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13hod.
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4hod. 35min
Bûche poire-caramel
9hod. 15min
Bûche glacée menthe-chocolat
17hod.
Vacherin griotte-amande
12hod.
Vacherin glacé à l'abricot
4hod. 30min
Bûche glacée
8hod.