Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le glaçage chocolat
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 85 g d'eau
- 110 g de sucre en poudre
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de cacao en poudre non sucré
Le sorbet mandarine
- 450 g de mandarines, congelées en quartiers
- 70 g de sucre glace maison
-
1
c. à soupe de liqueur à l'orange, type Cointreau
nebo 1 c. à soupe de Grand Marnier®
La crème glacée au chocolat
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 2 c. à café de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1891 kJ / 450 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 26.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13 godz.
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Bûche glacée
8h
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Gâteau de Pâques
13 godz.
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Bûche sorbet aux trois parfums
1 Std. 20 Min
Bûche aux épices façon tatin
1 Std. 15 Min