Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre demi-sel
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 20 g d'armagnac
- 6 pommes, pelées, épépinées et coupées en quatre (800 g env.)
- 50 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 846 kJ / 202 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte au roquefort
2sa 15 dk
Far breton aux pruneaux
2h
Conchas
2h
Pithiviers
2h
Poires farcies en papillote
35min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Fiadone
55 Min
Flaugnarde aux poires
50 min
Clafoutis aux fruits rouges
55 Min
Œufs au lait
50 min
Flan pâtissier
4h 25min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 Min