Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre demi-sel
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 20 g d'armagnac
- 6 pommes, pelées, épépinées et coupées en quatre (800 g env.)
- 50 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 846 kJ / 202 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits flans pâtissiers
1 Std. 15 Min
Flan pâtissier
4h 25min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 Min
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min
Gâteau basqu'ô fraises
1 Std. 45 Min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Gâteau nantais
1 Std.
Pain de Gênes
1 Std.
Flaugnarde aux poires
50min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50min
Quiche auvergnate
1 Std. 20 Min