Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre demi-sel
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 20 g d'armagnac
- 6 pommes, pelées, épépinées et coupées en quatre (800 g env.)
- 50 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 846 kJ / 202 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broyé du Poitou
1h 15 min
Douillon aux poires
1h 15 min
Amandine à la cerise
2h
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Fiadone
55min
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12h 30min
Tartelettes amandine aux framboises
1h 20 min
Far aux abricots
1h 15 min
Pastis landais
2h 30 min
Flaugnarde aux poires
50min
Flan pâtissier
4h 25min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45min