![Francuska bagietka Francuska bagietka](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5F214B23-EE37-4D0D-91F9-109E96168270/Derivates/A9C83CCC-03CE-4C07-B71B-3603EA485E4C.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g wody
-
10
g świeżych drożdży
nebo 5 g suchych drożdży - 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 2 łyżeczki soli
- 8 - 10 kostek lodu, do ułożenia na blasze piekarnika
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 2396 kJ / 573 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 125.3 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chleb pszenny tostowy
3 Std.
Ciabatta
4h 40min
Bułki grahamki
1h 5 min
Aromatyczny chlebek z kminkiem i sezamem
2h 40min
Tradycyjne bagietki
2h 30min
Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)
16h 30 min
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 Std. 35 Min
Zakręcone bułeczki piknikowe
50 Min
Domowe bułki do hot dogów
2h 15min
Rogale śniadaniowe
2h 10min
Chleb tostowy (bez laktozy)
2h 45 phút
Bajgle z makiem
1 Std. 25 Min