
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g wody
-
10
g świeżych drożdży
nebo 5 g suchych drożdży - 500 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 2 łyżeczki soli
- 8 - 10 kostek lodu do ułożenia na blasze piekarnika
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 573 kcal / 2396 kJ
- Protein
- 15.7 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 125.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zakwas pszenno-jabłkowy
48hod. 20min
Bajgle z makiem
1hod. 25min
Aromatyczny chlebek z kminkiem i sezamem
2hod. 40min
Ciabatty na zakwasie
17hod.
Tradycyjne bagietki
2hod. 30min
Ciabatta
4hod. 40min
Chleb pszenny tostowy
3hod.
Domowe bułki do hot dogów
2hod. 15min
Rogale śniadaniowe
2hod. 10min
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4hod. 35min
Chleb tostowy (bez laktozy)
2hod. 45min
Bułki do hamburgerów
3hod.