Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gâteau
- 3 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 80 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 20 g de cacao en poudre non sucré
La garniture
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 420 g de crème de marrons
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2364 kJ / 563 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 33.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche tout chocolat
7h 20min
Galette des Rois aux châtaignes
1sa 25 dk
Bûche de Noël à la crème de marrons
1 Std. 45 Min
Biscuit roulé
1 godz. 50 min
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bûche chocolat-cassis
1 Std. 45 Min
Oreillettes au citron et à l'orange
1 Std. 30 Min
Fiadone
55min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Galette bressane
13h
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min