Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème frangipane
- 250 g de lait
- 4 œufs
- 30 g de fécule de maïs, et un peu pour le sucre glace
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g d'amandes en poudre
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre demi-sel, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 1 c. à café de sel
- 1 œuf, battu avec 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3038.2 kJ / 732.2 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 60.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche express au praliné
45min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Gianduja choco-Passion
18 godz. 20 min
Génoise
1 Std. 50 Min
Bûche soyeuse enneigée
4h 35min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Glaçage royal (Glace royale)
5 Min
Glaçage au beurre
5 Min
Ganache au chocolat
20 Min